Prečo sú byty v Corvus Malacky vybavené najnovšími technológiami
Bytový štandard a vybavenie MalackyEkologické bývanie ATOPSSmart bývanie a technológie
Späť na blog

Komfort a pohodlie: Prečo sú byty v Corvus Malacky vybavené najnovšími technológiami

Bývanie v moderných bytových komplexoch so sebou prináša mnoho výhod, ktoré zlepšujú kvalitu života a poskytujú vysoký komfort a pohodlie. Jedným z najlepších príkladov sú byty v Corvus Malacky, ktoré sú vybavené najnovšími technológiami. Prečo by ste sa mali rozhodnúť práve pre tento projekt? Poďme sa pozrieť na niektoré kľúčové faktory.

Inovácie pre lepší život

Jednou z hlavných výhod bývania v Corvus Malacky je široká škála moderných technológií, ktoré zvyšujú komfort bývania. Každý byt je vybavený inteligentným domácim systémom, ktorý zahŕňa termostat umožňujúci regulovať teplo prostredníctvom dotykového displeja alebo aplikácie. Okrem toho, smart vypínače a zásuvky poskytujú ďalšiu úroveň pohodlia a kontroly.

Medzi ďalšie moderné vybavenie patrí sklenený vykurovací panel, ktorý predstavuje unikátne spojenie výkonného kúrenia s elegantným dizajnom. Všetky tieto technológie spolupracujú, aby zabezpečili, že váš domov bude nielen pohodlný, ale aj energeticky efektívny.

Technológie v moderných bytoch

Technológie v bytoch prešli v posledných rokoch veľkým vývojom. Okrem vyššie spomenutých riešení sa v súčasnosti v moderných bytoch používajú aj nasledujúce technologické inovácie:

1. Inteligentné osvetlenie: Systémy inteligentného osvetlenia umožňujú automatizovať a prispôsobiť osvetlenie podľa preferencií obyvateľov. Svetlá sa môžu automaticky zapínať a vypínať podľa prítomnosti ľudí v miestnosti, alebo meniť farbu a intenzitu na základe dennej doby.

2. Bezpečnostné systémy: Okrem klasických kamerových systémov sa v bytoch inštalujú aj inteligentné zámky, ktoré umožňujú kontrolu prístupu prostredníctvom smartfónu. Taktiež sú populárne senzory pohybu a detektory dymu, ktoré zvyšujú bezpečnosť obyvateľov.

3. Energeticky úsporné spotrebiče: Moderné byty sú často vybavené spotrebičmi s vysokou energetickou efektívnosťou, ktoré pomáhajú znižovať náklady na energiu. Chladničky, práčky, sušičky a iné zariadenia sú navrhnuté tak, aby spotrebovali čo najmenej elektriny.

Výhody bývania v Corvus Malacky
- Blízkosť prírody: V blízkosti lokality je príroda, čo umožňuje vychádzky do lesa či už peši, alebo na bicykli. Plánuje sa pokračovanie s cyklochodníkom až do Rohožníka.

- Diaľničná križovatka D2 – Rohožník: Plánovaná diaľničná križovatka urýchli cestu do Bratislavy, prípadne do Brna, s možnosťou obchádzky mesta Malacky.

- Moderné vybavenie: Pivničné kobky pre každý byt, 136 parkovacích miest pre 99 bytov, zelené terasy k bytom na 4. NP, kamerový systém pred vchodom, priestranné chodby s obrazmi od umelkyne J. Rumannovej a štandardné vybavenie bytov vrátane vonkajších elektrických žalúzií, klimatizácie a smart home v hodnote 12 000 eur v cene bytu.

Práva a povinnosti spoluvlastníkov nehnuteľnosti

Bývanie v bytovom dome prináša aj určité práva a povinnosti spoluvlastníkov nehnuteľnosti. Je dôležité byť oboznámený s pravidlami a reguláciami, ktoré upravujú spoločné vlastníctvo a správu nehnuteľnosti. Spoluvlastníci majú právo podieľať sa na rozhodovaní o dôležitých otázkach týkajúcich sa budovy a zároveň nesú povinnosť udržiavať spoločné priestory a dodržiavať stanovené pravidlá.

Byty v Corvus Malacky ponúkajú moderné a pohodlné bývanie s množstvom výhod a vysokou kvalitou života. Či už hľadáte nový domov alebo investičnú príležitosť, tento projekt stojí za zváženie.