Výstavba športovej arény v Malackách
Lokalita a dostupnosť Malacky a ZáhorieNovinky a aktuality v Malackách
Späť na blog

Športová aréna v Malackách by mala byť dokončená budúci rok

Stavba novej športovej arény v Malackách postupuje míľovými krokmi. Projekt, ktorý má priniesť moderné športovisko pre miestnych obyvateľov, sa momentálne sústreďuje na intenzívne práce v interiéri.

Pokroky v stavebných prácach

Aktuálne prebieha inštalácia technických zariadení a dokončovanie vnútorných priestorov. Zásadný posun nastal v zatepľovaní a montáži elektroinštalácií. Stavba sa nachádza v pokročilej fáze a už teraz je zrejmé, že aréna bude spĺňať najvyššie štandardy.

Význam pre komunitu

Športová aréna bude slúžiť nielen pre športové podujatia, ale aj pre kultúrne a spoločenské akcie. Jej multifunkčnosť zabezpečí, že sa stane dôležitým centrom pre obyvateľov Malaciek a okolia.

Plány do budúcnosti

Po dokončení interiérových prác sa stavebný tím presunie na vonkajšie úpravy a finalizáciu celého projektu. Okrem výstavby športovej arény sa Malacky aktívne venujú aj ďalším významným investičným projektom. Medzi nimi nájdeme mestskú podzemnú garáž, nové pešie námestie v centre, modernú kompostáreň, rozšírenie cyklotrás a výstavbu nového detského ihriska. Dôležitou súčasťou týchto investícií je aj budovanie novej základnej školy. Tieto projekty majú za cieľ zlepšiť infraštruktúru mesta a zvýšiť kvalitu života jeho obyvateľov.

Výhody bývania v Corvus Malacky

Táto moderná aréna poskytne obyvateľom Corvus Malacky príležitosti na športové a spoločenské aktivity priamo v ich susedstve. Okrem toho, prístup k rôznym športovým podujatiam a komunitným akciám zvyšuje kvalitu života a podporuje zdravý životný štýl. Corvus Malacky sa tak stáva ideálnym miestom pre rodiny a jednotlivcov, ktorí hľadajú aktívny a pohodlný životný štýl v srdci mesta.

Zdroj: SITA